(BTS) The making of Bilik Pengantin

Since I already know what i want,and even dah visualize how my bilik pengantin will look like on the big day,me and en alif went to ikea last Sunday.Kebetulan pulak Ikea tengah sale,so kiteorg pergi la tgk showroom dia untuk ilham and if ada benda yang ikut concept simple yang kiteorg nak,we will just buy […]

Theme for Bilik Pengantin

Been doing lots of research and googling..And.ni lah ape yang dapat saya cari and agak sama with what i want for my bilik pengantin. Project bilik pengantin rosejaejoong Theme: warna pastel mcm pink,lavender or violet (campur sekali je semua mcm cun gak) Design: nak simple tapi nampak elegant tak mau nampak mcm dahulu kala dan […]

7kalerpicture

Professional Malaysian Wedding Photographer

Seni Qanasuri

Exclusively handcrafted bunga telur,gifts and decorations

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.