JJCM-AROMA IKAN BAKAR,JERAM

Minggu ni kami balik Kuala Selangor (belah suami) melawat mak n ayah. SO, cam biasa pagi subuh hari sabtu gerak balik sana, ahad petang balik umah Damansara balik.

Hari ni ,sebab nak sesangat makan butter prawn saya n suami pi la Aroma ikan bakar kat jeram,tak jauh sangat dari umah mak mertua saya masa on the way balik Damansara.

Image20130303_154430

Image

apple juice dia best.. 5/5

Image

suami order watermelon juice..ok la so,so je rase die.. 1.5/5 for me..

Image

suami asyik tengok pondok ni.tak pe next time kite dtg kite dok makan situ ok bang. tapi ade charge rm10 satu pondok 🙂

Image

makanan dah sampai…..

20130303_161210

siakap 3 rasa 3.5/5..suami suka sangat,sedap kata nyer

20130303_161155

butter prawn..2/5..rasa tak berapa fresh, butter nyer tak terasa sgt dan sgt oily.agak kecewa di situ 😦

20130303_161202

sotong goreng tepung.. 3/5. sotong dia besar sgt,ambik sekor je. maybe sebab sotong tu besar,bila kunyah cam rasa liat sikit. tpi still ok la rasa dia banding kan dgn butter prawn tu..

Di sebab kan panas dan sangat haus kiteorg order segelas lagi apple juice.

Total bil RM88.00

Overall makanan ok jer, kami mungkin datang lagi try menu lain plak.

p/s:Rasa nyer makan kat tepian tebrau kat johor tu lagi best,sampai sekarang teringat2.

Advertisements

Bunga Pahar

Bunga Pahar

Cantik tak? all these are from craft frenzy. I ordered my bunga pahar from craft frenzy. Harga ok la, mine was rm3 each. You boleh nego and ask Han (from craft frenzy) for ideas.And the result is really-really nice.Value for money jugak and u akan rasa puas hati bila tgk end product.

*just click at the picture utk pergi ke website Craft Frenzy.

1st post for 2013!!!!

Image

2012 dah berlalu,masuk 2013, baru sekarang nak update blog.

anyway, i hope it’s not too late (late 2 mggu ++ je) to wish u all happy new year and thank you for reading my blog. thank u so much.

Bukan tak nak update masa je tak de, bnyk je benda nak share. so i summarize je.

1. pasal wedding photog tak boleh pakai yg i pakai time kawin.

– maybe dia cuak pas dpt letter from tribunal pengguna, so dia guna org kedai gambar tmpt dia print album kawin i sebagai pengantara. dgn cepat nya dia suruh org kedai tu antar album dgn semua pic i.tpi bila jumpa dgn org kedai gambar tu serius tak mcm muka org kedai gambar.i think tu kwn dia la,sebab dia dah malu campur takut jumpa i.dah la bagi album ntah apa2,pic dia tak susun plak.serius la tak professional.tak pe la.biar tuhan je balas ape ko buat ni.

2. kulit muka sat ok pas tu time nak period start la merah sana sini naik jerawat pastu berbekas. sakit hati tak bleh tgk muka clear lama sikit.

3. masih tak mengandung lagi.

4. dah celebrate wedding anniversary pertama 25th dec 2012 hari tu. yeay~~~

5.pergi concert big bang kat stadium merdeka (saya suka k-pop sejak azali.huhuhu)

6. wedding rental mendapat sambutan.thank u. berangan nak tambah item bila ada masa nanti. insyaallah.

7. berjaya membesarkan badan dengan jaya nya.besar di mana-mana.benci giler….

Dan paling penting saya bersyukur dengan apa yg saya ada sekarang ni,life saya ni tak lah perfect mana,sederhana sahaja. saya mencuba apa yang termampu utk org tersayang utk masa depan kami juga. hopefully this year semuanya berjalan lancar,happy dan lebih bermakna untuk saya and suami. and to all of u jugak.

Jadi,marilah kita semua berusaha utk year 2013 ni  \(^ ^)/

Berusaha!!!