Kesinambungan kisah photog tak boleh pakai….

    yer, nak update korang,pas menulis isi hati tempohari, i tetiba dpt petunjuk dari Allah yg  maha esa tentang ape i patut buat dlm situasi mcm ni. ntah mcm ne masa pegi expo barangan buatan malaysia berjumpa pulak dgn abang2 di booth tribunal pengguna.mula2 mmg tak mau stop pun booth dieorg,dieorg yang memanggil2 suruh […]

Engagement & Wedding Rentals

Salam, Di sini saya kumpulkan barang-barang yang boleh di sewa jika untuk hari bersejarah anda nnt (formal nye). Sila baca T&C yer… *Browse dan pilih. *Email kepada saya nama item,quantity & tarikh (my email rosejaejoong@gmail.com) *Tggu email confirmation dari saya. Buat payment. dan saya akan confirm *pickup di rumah saya. akan di beritahu selepas confirmation […]

Ciri-ciri Photog yang tak boleh Pakai :)

Salam, If you all penah tengok entry i pasal sape photog i mase hari bersejarah i good,sebab hati sangat sakit nak type nama dia. Kenapa kah hati i sangat sakit. Meh i list down. 1. bayaran mahal (tpi lantak dia la nak charge berapa kan).sebab mahal ingat bagus la mesti servis yang terbaik utk customer […]

Khas untuk Pengantin Plus Size

Badan besar,susah cari baju..i wish my badan was kecik,i wish it a lot of times already,done everything,i ate,even drink everything to make my body go smaller a bit.but nothing happen.Ok,my main point here ladies,kalau badan kita dah mcm ni,sadly,we have to dress according to our figure right. Macam mana nak cari baju untuk special day […]

Thank You tag for special occasion

Yeay..dah finalize my order untuk thank you tag.I like benda2 yg boleh di personalize kan salah satu nyer benda alah terima kasih tu. Time mencari-cari terjumpa blog kakak nie Gadis Jumaat Art Cetera  Dia design and buat,cantik-cantik belaka semua nyer.Pastu jumpe plak Facebook dia.Bertambah kagum tgk hasil kerja dia.Terus email dia lepas berpikir selama beberapa […]

7kalerpicture

Professional Malaysian Wedding Photographer

Seni Qanasuri

Exclusively handcrafted bunga telur,gifts and decorations

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.