Kesinambungan kisah photog tak boleh pakai….

    yer, nak update korang,pas menulis isi hati tempohari, i tetiba dpt petunjuk dari Allah yg¬† maha esa tentang ape i patut buat dlm situasi mcm ni. ntah mcm ne masa pegi expo barangan buatan malaysia berjumpa pulak dgn abang2 di booth tribunal pengguna.mula2 mmg tak mau stop pun booth dieorg,dieorg yang memanggil2 suruh […]

Engagement & Wedding Rentals

Salam, Di sini saya kumpulkan barang-barang yang boleh di sewa jika untuk hari bersejarah anda nnt (formal nye). Sila baca T&C yer… *Browse dan pilih. *Email kepada saya nama item,quantity & tarikh (my email rosejaejoong@gmail.com) *Tggu email confirmation dari saya. Buat payment. dan saya akan confirm *pickup di rumah saya. akan di beritahu selepas confirmation […]

Khas untuk Pengantin Plus Size

Badan besar,susah cari baju..i wish my badan was kecik,i wish it a lot of times already,done everything,i ate,even drink everything to make my body go smaller a bit.but nothing happen.Ok,my main point here ladies,kalau badan kita dah mcm ni,sadly,we have to dress according to our figure right. Macam mana nak cari baju untuk special day […]

Thank You tag for special occasion

Yeay..dah finalize my order untuk thank you tag.I like benda2 yg boleh di personalize kan salah satu nyer benda alah terima kasih tu. Time mencari-cari terjumpa blog kakak nie Gadis Jumaat Art Cetera¬† Dia design and buat,cantik-cantik belaka semua nyer.Pastu jumpe plak Facebook dia.Bertambah kagum tgk hasil kerja dia.Terus email dia lepas berpikir selama beberapa […]

Checklist for Nikah

Baju Nikah-Baju Kurung Moden-White Chiffon Beaded Nikah Theme for my family-Tiffany Blue (mommy,daddy,and brothers,plus my dulang girls,close relatives will wear this color) and contoh family yang pakai blue on hari nikah (ingat ye..contoh,this is not my family tau) my hand bouquet (bunga tangan)-tiffany blue but i’m ordering this crystal hand bouquet for my solemnization day […]

CARTA PELAMIN- Pelamin Simple :)

Yes, I’ve seen so many pelamin/dais sampai mata berpinar-pinar sudah.Nampak sgt trend pelamin 3 panel mendahului carta,but my motto is simple is nice. Even though the pakej yg i ambik cover pelamin 3 panel,i still want my simple pelamin.This is my compilation of simple pelamin or lets called it My SIMPLE pelamin CHART..   kene […]

Catering for My Big Day

Chosen and approved by my mum,dad and orang yang bayar duit hantaran.Setelah beribu kali tengok website dieorg,siap admire tgk kecantikan scallop khemah,cantik nye khemah,cantik nyer alas meja dia,bunga dan etc.Kagum kiteorg sekeluarga tak berhenti di situ,sebab bila pegi food testing,food dieorg pun sgt sedap..berbaloi la gak kan..nak tau lebih lanjut mengenai caterer ini sila baca […]

7kalerpicture

Professional Malaysian Wedding Photographer

Seni Qanasuri

Exclusively handcrafted bunga telur,gifts and decorations

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.