Hello…hello

Lama dah tak update blog ni.Bersawang dah.Kepada sesiapa yg ade email saya atau post-post komen saya minta maaf banyak-banyak sebab saya terlepas pandang semua.Maaf ye. So ni entry pertama saya lepas sekian lama.Saya nak story pasal trip saya ke Bangkok baru-baru ini. Nanti saya story kat post baru ye. Tunggu…. Advertisements

Morning Ritual

Salam & hye to all reader, Lama gila tak update blog. kerajinan plak malam ni. Jadik ayuh kita mula kan. So, semua orang mesti ada benda nak buat di pagi hari sebelum pergi kerja,sekolah,uni etc… (bangun pagi gosok gigi,mandi,sarapan,gosok baju,tudung semua).. selain dari tu masa korang bersiap mesti ade la krim,toner,bb cream,bb cushion(laniege) semua korang […]

REVIEW- WAN THAI,LANGKAWI

Restaurant ni betul2 sebelah hotel bahagia. Sebelum berangkat ke Langkawi, ada kakak kat office suruh makan dekat wan thai ni,dia cakap sedap gila.so kiteorg pun terjah la pas check in,lapar gila time tu… kiteorg order telur dadar juga.tiada gambar.rasa dia best.minum ais kosong. total bill dlm rm 88. makanan dia sedap,puas hati makan kat sini.sebab […]

image.villages

radzi.aziz personal website / blog

7kalerpicture

Professional Malaysian Wedding Photographer

Seni Qanasuri

Exclusively handcrafted bunga telur,gifts and decorations

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.