HELLO 2015 BYE~BYE 2014

Omg…dah 1 year and plus++ tak update blog. My new year resolution nak update this cute blog of mine always. As u all know i’m married alhamdulillah dah masuk tahun ke 3 tapi sadly still tak ade baby. Bukan tak nak tpi tak ade rezeki lagi rasanya. Harap-harap ada lah peluang pada tahun ni untuk menimang si kecil,insyaallah.

Kepada sesiapa yang pernah contact saya utnuk sewa menyewa saya mintak maaf sangat-sangat sebab saya memang dah lama tak check blog dan notification pun dah ke laut.maafkan saya ye.

saya doakan kamu semua yg membaca blog ni semoga di limpah kan rezeki dan di berikan kesihatan yang baik.

semoga 2015 menjadi tahun yang terindah untuk semua.

CYMERA_20141121_085255

happy new year 2015!!😊😍😘😚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: