Morning Ritual

Salam & hye to all reader,

Lama gila tak update blog. kerajinan plak malam ni. Jadik ayuh kita mula kan.

So, semua orang mesti ada benda nak buat di pagi hari sebelum pergi kerja,sekolah,uni etc… (bangun pagi gosok gigi,mandi,sarapan,gosok baju,tudung semua)..

selain dari tu masa korang bersiap mesti ade la krim,toner,bb cream,bb cushion(laniege) semua korang nak tepek kat muka kan. so meh sini i share i punye morning ritual (on work days jer).

Image

1. Mireica

Supplement utk kulit.tak tepek kat muka tapi minum.dulu minum sebab nak kawin,dah lama tak minum pastu start minum balik. nanti i will write my new review pasal mireica sbb tgh gigih minum tanpa skip nie.

Image

2.Loreal paris white perfect laser day cream

Sebab terpegun baca yang dia mampu melaser parut degil so beli. skrg tgh rajin pakai mende ni jugak.

IMG_20130611_223518

3. Primer Loreal

Suka pakai ni,buat makeup nampak cantik.tak kesah la bedak atau liquid foundation.

 

20130611_224445_LLS

4. Revlon Photoready Liquid Foundation

pas pakai ni parut semua tak nampak dah. bleh tahan sampai lunch.agak hebat.

Harga semua affordable,mampu milik dan senang di dapati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: