REVIEW-HOTEL BAHAGIA LANGKAWI

yeahhh… last week saya dan family telah berholiday di langkawi.

Sepanjang kami di sana, we all stay kat hotel bahagia. Since, my dad yang bayar semua, saya telah di pertanggungjawabkan untuk mencari tempat penginapan.

Dah la cari last minute,cam gila google hotel ,baca review kat agoda semua,last2 call hotel bahagia and book. tapi yang tak best nyer,pas dah confirmed booking,jumpa plak review yang tak bagus pasal hotel ni, berbakul2 plak tu review yg tak sedap di baca.

Moh le kite tengok rupe hotel nyer bersama ye…

Image

reception area/hotel lobby- customer service kureng.cam tak happy jer staff dia nampak customer masuk.

Image

tingkat 1.bilik kami di situ.dengar cerita bilik kami di new wing,kami ler orang pertama rasmi kan bilik2 ini🙂

Image

bilik kami bilik superior.Rm140 semalam.so ada la pantry comel ni,di tepi pintu bilik.

Image

bilik kecik dan comel. ni pemandangan dari pintu bilik.takde almari. pintu kaca tu ialah pintu bilik air.

dinding kaca itu ialah dinding bilik air yer…

Image

Katil. selesa.lena tdo malam kami.

Image

tv LCD,cermin besar dgn hair dryer..

Image

dalam bilik mandi.bilik mandi dia besar,pintu bilik mandi ni pintu kaca,dinding dia pun sama.bila suami mandi dlm bilik air nampak seksi,sebab nampak semua nya dlm keadaan samar2..huhuhu~~~

Overall, hotel ni ok.bersih,selesa. Cuma customer service je kureng tapi dieorg tak kurang ajar la.tak mesra je.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: