1st post for 2013!!!!

Image

2012 dah berlalu,masuk 2013, baru sekarang nak update blog.

anyway, i hope it’s not too late (late 2 mggu ++ je) to wish u all happy new year and thank you for reading my blog. thank u so much.

Bukan tak nak update masa je tak de, bnyk je benda nak share. so i summarize je.

1. pasal wedding photog tak boleh pakai yg i pakai time kawin.

– maybe dia cuak pas dpt letter from tribunal pengguna, so dia guna org kedai gambar tmpt dia print album kawin i sebagai pengantara. dgn cepat nya dia suruh org kedai tu antar album dgn semua pic i.tpi bila jumpa dgn org kedai gambar tu serius tak mcm muka org kedai gambar.i think tu kwn dia la,sebab dia dah malu campur takut jumpa i.dah la bagi album ntah apa2,pic dia tak susun plak.serius la tak professional.tak pe la.biar tuhan je balas ape ko buat ni.

2. kulit muka sat ok pas tu time nak period start la merah sana sini naik jerawat pastu berbekas. sakit hati tak bleh tgk muka clear lama sikit.

3. masih tak mengandung lagi.

4. dah celebrate wedding anniversary pertama 25th dec 2012 hari tu. yeay~~~

5.pergi concert big bang kat stadium merdeka (saya suka k-pop sejak azali.huhuhu)

6. wedding rental mendapat sambutan.thank u. berangan nak tambah item bila ada masa nanti. insyaallah.

7. berjaya membesarkan badan dengan jaya nya.besar di mana-mana.benci giler….

Dan paling penting saya bersyukur dengan apa yg saya ada sekarang ni,life saya ni tak lah perfect mana,sederhana sahaja. saya mencuba apa yang termampu utk org tersayang utk masa depan kami juga. hopefully this year semuanya berjalan lancar,happy dan lebih bermakna untuk saya and suami. and to all of u jugak.

Jadi,marilah kita semua berusaha utk year 2013 ni  \(^ ^)/

Berusaha!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: