TRIP TO PERHENTIAN ISLAND

Dah lama tak update blog nie, dari hari ke hari dok asyik ingat nak masuk update tpi tak jugak sempat.Okey,my life pas kawin still tak gak berubah since tak duduk skali dengan hubby,jumpa on weekends jer. Last week both of us pergi bercuti ke Pulau Perhentian ikut family belah hubby, dieorang yang organize,i just follow. salah satu percutian yang menghampakan,meletihkan,mengalirkan air mata dan sebagai nye. tapi keindahan alam semulajadi dekat sana memang mengasyikkan. Yang buat holiday tu tak best sebab accommodation,pengurusan dan perancangan yang tak teliti. The rest semua ok.

Ok antara apa yang i nak kongsikan di sini ialah:

1.pi sana jangan duduk kat Tropicana konon cantik kalau tgk kat website tpi sebenarnya dlm hutan atas bukit,nak pi pantai pun jauh,letih berjalan ulang alik turun naik bukit. kalau pi pantai time malam hati-hati ketika berjalan pulang ke resort tropicana ni sebab kene meredah hutan lampu tak dak sok kene  la berhati-hati dengan makhluk2 hutan dan juga makhluk2 halus (nauzubillah)…

2.Jgn sewa chalet nama AURBAY,mak oii cam reban ayam,kotor,tak sanggup tido sana.bedsheet tak tau la dah berapa lama tak tukaq..berpasir,kalau lantai kesat sebab habuq dah berapa inci tebal nya. sampah pun bnyak sebab di kumpul dan tak di buang di biarkan berbau mungkinkah itu props penyeri chalet itu?

Last2 pi merayap jumpa SENJA resort. Sangat selesa dan bersih,scenery luar bilik pun lawa,x ada bau kurang menyenangkan,kuar duit pun tak rasa menyesal sangat. enjoy la gambar percutian kami…

ImageImageImageImageImage

2 thoughts on “TRIP TO PERHENTIAN ISLAND

  1. the trip was good actually….but the management of the chalet is wasn’t that good i think…but overall the perhentian island is so wonderfull….such a nice place. and one more thing guys….AURBAY CHALET IS SUXXXX!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: