Kesinambungan kisah photog tak boleh pakai….

    yer, nak update korang,pas menulis isi hati tempohari, i tetiba dpt petunjuk dari Allah yg¬† maha esa tentang ape i patut buat dlm situasi mcm ni. ntah mcm ne masa pegi expo barangan buatan malaysia berjumpa pulak dgn abang2 di booth tribunal pengguna.mula2 mmg tak mau stop pun booth dieorg,dieorg yang memanggil2 suruh […]

Engagement & Wedding Rentals

Salam, Di sini saya kumpulkan barang-barang yang boleh di sewa jika untuk hari bersejarah anda nnt (formal nye). Sila baca T&C yer… *Browse dan pilih. *Email kepada saya nama item,quantity & tarikh (my email rosejaejoong@gmail.com) *Tggu email confirmation dari saya. Buat payment. dan saya akan confirm *pickup di rumah saya. akan di beritahu selepas confirmation […]

Ciri-ciri Photog yang tak boleh Pakai :)

Salam, If you all penah tengok entry i pasal sape photog i mase hari bersejarah i good,sebab hati sangat sakit nak type nama dia. Kenapa kah hati i sangat sakit. Meh i list down. 1. bayaran mahal (tpi lantak dia la nak charge berapa kan).sebab mahal ingat bagus la mesti servis yang terbaik utk customer […]

TRIP TO PERHENTIAN ISLAND

Dah lama tak update blog nie, dari hari ke hari dok asyik ingat nak masuk update tpi tak jugak sempat.Okey,my life pas kawin still tak gak berubah since tak duduk skali dengan hubby,jumpa on weekends jer. Last week both of us pergi bercuti ke Pulau Perhentian ikut family belah hubby, dieorang yang organize,i just follow. […]

7kalerpicture

Professional Malaysian Wedding Photographer

Seni Qanasuri

Exclusively handcrafted bunga telur,gifts and decorations

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.