Khas untuk Pengantin Plus Size

Badan besar,susah cari baju..i wish my badan was kecik,i wish it a lot of times already,done everything,i ate,even drink everything to make my body go smaller a bit.but nothing happen.Ok,my main point here ladies,kalau badan kita dah mcm ni,sadly,we have to dress according to our figure right.

Macam mana nak cari baju untuk special day mcm hari bertunang or nikah?i went through that,tgk baju online semua cantik tnya size semua x de size badan comel.only solution,tempah,and sadly we have to spent a lot,kesian bile fikirkan bakal pengantin yg budget sangat limited.Kene beli kain and tempah,kain dah mahal,upah jahit,nak sulam tambah manik lagi..ratus la jugak..i went through that…

now,i want to sell two baju,one is my baju tunang,a dress with a touch of kebaya,saya sgt simple orangnye..warna peach,tukang jahit bising suruh letak manik and everything,i dont want all that,now baju tu dah x pakai dah,better i sell it to someone yg maybe nak guna dia.

propose price RM150

tapi untuk yg seriously interested just leave me a comment i will get back to you.baju ni plain,the best thing is u can decorate it to make it look more expensive.sebab i tak tambah walau sebijik manik pun atas dia.

the second baju is baju kurung modern yg di tailor made for me,cuff dia agak cantik sebab ada patching,bawah baju pun ada juga di hujung kain,jahitan sgt detail and kemas,warna turquiose..baru pakai sekali sekarang badan dah naik lagi x leh pakai..

baju hujung kaler turquoise

propose price rm180

sekali lagi harga boleh dirunding kalau betul-betul berminat.

have a good day🙂

12 thoughts on “Khas untuk Pengantin Plus Size

    • susah nyer..nak cari affordable payah la,yg x affordable tu yg melambak.mcm time saya hari tu,keje dekat area raja laut,so kene la pi tanye kat area medan mara or jalan tar,mak oii mahal nyer.rasa baik pakai baju kurung je la..tpi kan skrg ada pakej makeup yg skali dgn baju?tu lagi bagus🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: