Thank You tag for special occasion

Yeay..dah finalize my order untuk thank you tag.I like benda2 yg boleh di personalize kan salah satu nyer benda alah terima kasih tu. Time mencari-cari terjumpa blog kakak nie Gadis Jumaat Art Cetera 

Dia design and buat,cantik-cantik belaka semua nyer.Pastu jumpe plak Facebook dia.Bertambah kagum tgk hasil kerja dia.Terus email dia lepas berpikir selama beberapa bulan,mendapat feedback agak cepat jugak.Lepas bayar kat dia,dia start design (boleh wat custom design ikut selera korang jugak) the first draft dia antar saya tak berapa nak feel.So,kakak tu design lagi,second time baru saya approve and forward kat en.alip.En alip pun ckap cantik.

Tadaa!!! Ni dia..Cantek kan

 

saya order tag ni in sticker form,sebab nak lekat kat doorgift vip (utk rombongan lelaki,kawan2,sedara)

pas ni nak settle doorgift plak.

🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: