Catering for My Big Day

Chosen and approved by my mum,dad and orang yang bayar duit hantaran.Setelah beribu kali tengok website dieorg,siap admire tgk kecantikan scallop khemah,cantik nye khemah,cantik nyer alas meja dia,bunga dan etc.Kagum kiteorg sekeluarga tak berhenti di situ,sebab bila pegi food testing,food dieorg pun sgt sedap..berbaloi la gak kan..nak tau lebih lanjut mengenai caterer ini sila baca di bawah yer..

Rosejaejoong’s Caterer profile:

D’ara Catering

Lot 1029, Jalan Cempaka, Kayu Ara, Damansara Utama

Pls visit their website to know more ok🙂

website http://www.daracatering.com/

antara wedding yg dieorg buat

cantik nye

kerusi pengantin

kahwin dewan

cantik nyer

lapar la pulak...

bayang kan sesi suap menyuap di sana...

duit yang keluar dan bakal keluar pun cantek…nasib baik kawin sekali jer…

Kepada bakal pengantin area damansara (like me) or sekitarnya..boleh la give this caterer a try…call dieorg untuk setup appointment untuk food testing tu dulu ok..

Bye!

 

2 thoughts on “Catering for My Big Day

  1. Pingback: Mały katering Żarów :: Blog Archive :: Catering for My Big Day « the beautiful mixed~up world of RoseJaeJoong

  2. Pingback: Catering for My Big Day « the beautiful mixed~up world of RoseJaeJoong | Mały katering w Beskidach

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: