(BTS) The making of Bilik Pengantin

Since I already know what i want,and even dah visualize how my bilik pengantin will look like on the big day,me and en alif went to ikea last Sunday.Kebetulan pulak Ikea tengah sale,so kiteorg pergi la tgk showroom dia untuk ilham and if ada benda yang ikut concept simple yang kiteorg nak,we will just buy it.Owh,lupa bgtau,my room is quite small,sangat kecik sebenarnya,space sgt limited,so kene berpada-pada la menghias dan kene pandai susun atur.

en alip suruh ambik pic dinding ni,dia ckp warna dia agak menarik kalau letak frame yg kiteorang beli...

ingat nak tukar lampu bilik,sebab nak simple ingat nak rembat lampu ni,lepas mms pic dkt en.shahrom(father) dia tepon ckap berapa bnyk lampu mcm ni mau pasang daa...trus cancel

beli ni untuk letak sebelah katil,cahaya agak suram-suram romantik...mak ckap nampak mcm pochong..adoiii

bnyak gak la duit melayang hari tu..tpi yang penting kami akan kembali ke sana untuk memborong..

Sekian…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: