Theme for Bilik Pengantin

Been doing lots of research and googling..And.ni lah ape yang dapat saya cari and agak sama with what i want for my bilik pengantin.

ni cantik gak

cantik nyer warne nie

so simple n nice

super nice color

Project bilik pengantin rosejaejoong

Theme: warna pastel mcm pink,lavender or violet (campur sekali je semua mcm cun gak)

Design: nak simple tapi nampak elegant tak mau nampak mcm dahulu kala dan serba kala (boleh ke?)

budget: tak mau pakai duit banyak sebab saya pengantin budget🙂

*credits tu tuan gambar yg i kidnap

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: