JJCM-AROMA IKAN BAKAR,JERAM

Minggu ni kami balik Kuala Selangor (belah suami) melawat mak n ayah. SO, cam biasa pagi subuh hari sabtu gerak balik sana, ahad petang balik umah Damansara balik.

Hari ni ,sebab nak sesangat makan butter prawn saya n suami pi la Aroma ikan bakar kat jeram,tak jauh sangat dari umah mak mertua saya masa on the way balik Damansara.

Image20130303_154430

Image

apple juice dia best.. 5/5

Image

suami order watermelon juice..ok la so,so je rase die.. 1.5/5 for me..

Image

suami asyik tengok pondok ni.tak pe next time kite dtg kite dok makan situ ok bang. tapi ade charge rm10 satu pondok :)

Image

makanan dah sampai…..

20130303_161210

siakap 3 rasa 3.5/5..suami suka sangat,sedap kata nyer

20130303_161155

butter prawn..2/5..rasa tak berapa fresh, butter nyer tak terasa sgt dan sgt oily.agak kecewa di situ :(

20130303_161202

sotong goreng tepung.. 3/5. sotong dia besar sgt,ambik sekor je. maybe sebab sotong tu besar,bila kunyah cam rasa liat sikit. tpi still ok la rasa dia banding kan dgn butter prawn tu..

Di sebab kan panas dan sangat haus kiteorg order segelas lagi apple juice.

Total bil RM88.00

Overall makanan ok jer, kami mungkin datang lagi try menu lain plak.

p/s:Rasa nyer makan kat tepian tebrau kat johor tu lagi best,sampai sekarang teringat2.

One thought on “JJCM-AROMA IKAN BAKAR,JERAM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 59 other followers

%d bloggers like this: